Klima ısıtmıyor neden olabilir

Yaz aylarının sonuna geldiğimiz bu günlerde artık klimamızı serinlemekten daha çok ısınma amaçlı kullanmaktayız. Yeni nesil inverter klimalar veya a plus (a+) klimalar artık enerji tasarrufu bakımından oldukça iyi durumda oldukları için, artık klimalar çok fazla elektrik çekiyor, elektrik faturasını yükseltiyor diye bir şey söylemek çok da doğru olmaz.

Elbetteki klimalar elektrik yakıyor. Ama bu klimanın tükettiği elektrik artık sorun olacak kadar fazla değildir. Bu dönemlerde en çok şikayetimiz klimanın ısıtmaması dır. Klima neden ısıtmaz, klima isitmiyor, klima soğutuyor ama ısıtmıyor, klima ısıtmıyor ne yapmalıyım gibi sorunlar...

Klima ısıtmıyor çözümü, her klima modeline göre farklıdır. Klima arızası birden farklı nedene bağlı olabilir. Klima hata kodu na göre bir arama yapabilirsiniz. Klima gazı ısıtmaya sebebiyet verebilir. Ama klima tam soğutma yapıyor sadece ısırmada sorun çıkarıyor ise klima gazından değildir. Farklı teknik sorunlar olabilir. Klimanızın tam olarak marka ve modelini bildirmedin halinde detaylı olarak bilgi alabilirsiniz. Klima tam ısıtmıyor ne yapmalıyım. klima tamir fiyatını öğrenin.

Klima tamir servisi, uygun klima tamir ücretleri, her barka için ...
Tel: 0212 876 0 888
Web: www.klimasa.com

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Klima çalışıyor ama soğuk üflemiyor neden?

Klima gaz dolum işlemi nasıl yapılıyor?

Klima gazı bittiği nasıl anlaşılır