Klima Tamir Servisi

Klima arızaları artmaya başladı. Hava sıcaklarının tavan yaptığı bu günlerde, başınıza gelmesini istemediğiniz tek şey klimanın arızalanması olsa gerek :)

Klima arızaları, klima soğutmuyor, klima su sızdırıyor, klima da gürültü var, klima üflüyor ama soğutmuyor. Klimanızın arızları bunlardan sebep olabilir. Klimanın gazı bitmiş olabilir. Bu tip klima arızalarında kendinizin müdahale etmesi çok güçtür. klima arızalarında klima servisine başvurmanız uygun olacaktır.

Her marka klimanız için, arçelik klima arızası, vestel klima arızası, midea klima arızası, bosch klima arızası ve diğer markalar için klima bakım ve onarım işleri, klima tamir servisi olarak garantili yapılır.

Arçelik klima servisi beylildüzü, (0212) 876 0 888 midea klima servisi beylikdüzü, vestel klima servisi beylikdüzü, klima bakımı avcılar ve istanbul içi tüm ilçelerde klimanız için klima servis hizmeti vardır.
klima tamir servisi

Klima bakımı nasıl yapılır, klima tamir servisi hizmetleri, klima temizliği nasıl yapılır,
Öncelikle ekibimiz evinize ulaştığında, klimanız için teknik bir inceleme yaparlar ve klimanızın sorunları, klima arızası tespit edilir. Klimanız hakkında size bilgi verilir, arızanın nasıl giderilmesi, nasıl yapılacağı ve klima tamir ücreti bilgisi verilir. Sizin işlemlere onay vermeniz durumunda ekibimiz klimanızın tamirini, bakımını yaparlar. Çalışması kontrol edilen klima size teslim edilir. Klimanın evde tamir edilemeyeceği durumlarda onayınız sonrası süratle klima merkezimize getirilir, Tamiri ve bakımı sonrası en kısa sürede size teslim edilerek montajı yapılır.

Her türlü Klima Tamir Servisi işleriniz ve klima tamir fiyatları hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.
Bilgi: 0212 876 0 888
Web: www.klimasa.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Klima çalışıyor ama soğuk üflemiyor neden?

Klima gaz dolum işlemi nasıl yapılıyor?

Klima gazı bittiği nasıl anlaşılır